Survey-panel om udbud

Bliv panelmedlem

Som panelmedlem har du mulighed for at præge regler og processer på udbudsområdet ved at dele din viden om - og erfaring med emner inden for offentlige udbud og indkøb. Din besvarelse er frivillig, og du modtager højst 2-3 spørgeskemaundersøgelser årligt i din indbakke.

Bliv panelmedlem

Din mening er vigtig

Som ordregiver, leverandør eller rådgiver er dine meninger og din viden vigtig for de undersøgelser, der foretages i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

 

Bliv fast panelmedlem og...

 

- Gør os klogere på udfordringerne ved offentlige udbud og indkøb

 

- Præg emnerne for vejledningsindsatsen og udviklingen af nye initiativer og ændringsforslag på udbudsområdet

 

- Få indsigt i emner og konklusioner fra styrelsens analyser

 

Tilmeld dig survey-panelet om udbud

Sådan fungerer det

Deltagelsen foregår i to simple trin:

  1. Du tilmelder dig med din e-mail adresse. Herefter vil du modtage en velkomst-mail med et link, der tillader dig at færdiggøre din tilmelding. E-mailen kan godt lande i dit spamfilter, så tjek gerne, om den er landet dér.
  2. Du bliver inviteret til relevante medlemsundersøgelser 2-3 gange årligt.

Fokus i spørgeundersøgelserne er dine erfaringer med - og tanker om de regler og processer, som du dagligt indgår i og arbejder med som leverandør, indkøber eller rådgiver. Du repræsenterer altså ikke din organisation/virksomhed, når du svarer på spørgsmål i panelet. 

Spørgeundersøgelsen foregår online, og du kan derfor deltage, når det passer dig bedst - både fra din computer, tablet eller smartphone. Spørgsmålene vil typisk være opsat med en række foruddefinerede svarmuligheder og ofte også med muligheden for at svare med egne ord.

Du modtager 2-3 årlige spørgeundersøgelser og kan til enhver tid melde dig ud af panelet. Du er desuden ikke forpligtet til at deltage i undersøgelserne. Det er 100 % frivilligt.

Bliv fast medlem - tilmeld dig her →


Vilkår og betingelser for deltagelse i panelet

Når du udfylder tilmeldingsskemaet, giver du samtykke til, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen må sende dig relevante spørgeskemaundersøgelser pr. e-mail og indsamle, opbevare og behandle, de oplysninger, du som panelmedlem giver i undersøgelserne.

Læs mere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens privatlivspolitik

 

Om survey-panelet 

Survey-panelet om udbud er oprettet for at styrke det offentlig-private samarbejde og indsamle en bredspektret viden om processerne og reglerne indenfor offentlige udbud. Vi skal bruge dine svar til relevante analyser, som kan danne grundlag for nye initiativer og ændringsforslag på udbudsområdet.

Eksempler på emner, kunne være: 

  • Hvilke emner ser du gerne, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vejleder yderligere om på udbudsområdet?
  • Hvilke erfaringer har du med udelukkelse af virksomheder efter de frivillige udelukkelsesgrunde i udbudsloven?
  • Oplever du, at udbudsreglerne omkring brug af evalueringsmodeller er klare?
  • Hvordan oplever du klagemuligheder ved Klagenævnet for Udbud?

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle generelle spørgsmål om survey-panelet nedenfor.

For at kvalificere dig til panelmedlem i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens survey-panel om udbud, skal du arbejde med offentlig udbud eller indkøb. Du kan f.eks. være ordregiver, leverandør eller rådgiver inden for udbudsområdet.

Det vil typisk tage omkring 10 minutter at besvare spørgeskemaerne. Selve fristen for din besvarelse vil fremgå af spørgeskemaet. Typisk vil der være en frist på 14 dage efter modtagelse.

De oplysninger, du giver ved tilmelding og i de efterfølgende undersøgelser, behandler Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen fortroligt og i overensstemmelse med gældende regler i EU’s databeskyttelsesforordning. Dine oplysninger bliver som udgangspunkt ikke udleveret eller brugt til andre formål.

Læs mere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens privatlivspolitik

https://www.kfst.dk/om-os/styrelsen-pa-nettet/privatlivspolitik/

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen bruger medlemsundersøgelserne til at indsamle meninger og viden fra ordregivere, leverandører og rådgivere om udbudsområdets processer og regler. Det kunne f.eks. være om oplevede barrierer eller udfordringer, når der udbydes en offentlig opgave.

Det indsamlede data vil blive anvendt i analyser, som kan danne grundlag for ny viden, nye politiske initiativer eller ændringsforslag på udbudsområdet.

Nej. I offentliggørelsen af resultater indgår hverken personrelaterede oplysninger eller enkeltvise besvarelser. Resultaterne fra vores medlemsundersøgelser offentliggøres kun på aggregeret niveau. Det er derfor aldrig muligt at identificere enkelte paneldeltagere. 

Du er velkommen til at skrive til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen på ok@kfst.dk, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens survey-panel om udbud.

 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dig panelet ved at klikke på det frameldelseslink, der fremgår nederst i de mails, du modtager fra os.

 

Fik du ikke besvaret dit spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Det gør du ved at sende en e-mail.

Skriv til os på: ok@kfst.dk

Lad os høre din mening

Bliv fast panelmedlem.Tilmeld dig her

Tilmeld dig nyhedsbrevet: Nyt om udbud

I nyhedsbrevet orienterer styrelsen løbende om de nyeste vejledninger, udbudsregler, arrangementer om udbud og andre nyheder om udbud og indkøb.