Øvrige nyheder

Indberetningsvejledninger i høring

Læs mere om høringen, online vejledningsmøde samt login i VandData og angivelse af revisorer.

Indberetningsvejledninger i høring

Vejledninger til brug for indberetningen i 2024 er nu i høring. Det er både indberetningsvejledning til de økonomiske rammer og til benchmarkingen samt skabeloner til brug for indberetningen. I 2024 er det drikkevandsselskaber, der skal indberette til benchmarkingen. Høringssvar til indberetningsvejledningerne og skabeloner til brug for indberetningen kan sendes til vand@kfst.dk senest den 24. januar 2024.

> Du finder vejledningerne og skabelonerne under Høringer.


Online vejledningsmøde

I forbindelse med de reviderede vejledninger afholder vi et online vejledningsmøde den 18. januar 2024 kl. 9.30 – 11.30. Tilmelding kan ske til vand@kfst.dk senest den 15. januar 2024 kl. 16.


Login i VandData og angivelse af revisorer

For at logge ind i VandData skal I bruge MitID Erhverv. Husk at sørge for, at dem, der skal have adgang til VandData har rettigheder til VandData knyttet til deres MitID Erhverv. Dette skal gøres af selskabets IT-administrator, som kan følge den opdaterede vejledning til VandData.

Revisorer skal have en særlig revisoradgang for at kunne revisorpåtegne oplysninger i indberetningen. Husk at give revisor adgang til VandData for jeres selskab – se mere herom i vores vejledning til VandData. Husk også, at sende en e-mail til vand@kfst.dk med jeres revisorers navn, og hvilket revisionsselskab revisorerne arbejder for.

VandNyt i din indbakke

Nyhedsbrevet Vandnyt er information fra Vandsektortilsynet til vandselskaber og andre interesserede om prisreguleringen af vandsektoren.