Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af HgCapital LLP’s erhvervelse af IT Relation Holding A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget udkast til forenklet anmeldelse af HgCapital LLP’s erhvervelse af enekontrol over IT Relation Holding A/S via Iter Bidco ApS.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Udkastet til anmeldelse af fusionen lægger op til en forenklet anmeldelse. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

IT Relation Holding A/S er via datterselskaberne IT Relation A/S og IT-afdelingen A/S leverandør af IT outsourcingsydelser til erhvervslivet, og tilbyder i den forbindelse en bred vifte af IT-løsninger inden for IT support, IT hosting, IT drift samt rådgivning med fokus på infrastruktur, sikkerhedsovervågning og IT udvikling af eksempelvis SharePoint løsninger. Derudover er IT Relation Holding A/S via datterselskabet Telefonselskabet ApS leverandør af IP-telefoni.

HgCapital LLP er en kapitalfond, som fokuserer på investeringer inden for teknologi, service og industriel teknologi primært i Europa. HgCapital LLP administrerer investeringer gennem sine datterselskaber og tilbyder rådgivning og andre tjenester for en lang række forskellige deltagende virksomheder, såsom kapitalfonde, pensionsfonde og andre investeringsselskaber. Herudover bistår HgCapital LLP også med at rejse kapital på det europæiske private equity marked. HgCapital LLP administrerer en række fonde, hvorigennem HgCapital LLP foretager sine opkøb.

HgCapital LLP’s portefølje består bl.a. af følgende virksomheder, der har aktiviteter indenfor IT-branchen; Visma, Iris, Access, Cogital Group (via Azets), TeamSystem og Dada.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 11. juli 2018 kl. 12.

Bemærkninger sendes til:
Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
E-mail: kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion HgCapital/IT Relation

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos specialkonsulent Maria Rossmann, tlf. 4171 5207 eller e-mail mar@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.