Øvrige nyheder

Almindelig anmeldelse af Lyreco SAS’ (”Lyreco”) erhvervelse af enekontrol over Lion Danmark I ApS (”Lomax”)

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har den 24. august 2022 modtaget et udkast til anmeldelse af Lyreco SAS’ (”Lyreco”) erhvervelse af enekontrol over Lion Danmark I ApS (”Lomax”).

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Lyreco er en virksomhed med hovedsæde i Frankrig, som selv og igennem datterselskaber driver virksomhed i form af one-stop-shop inden for salg af bl.a. kontorartikler, elektronik, kontormøbler, facility-produkter og personlig sikkerhed. I Danmark sælger Lyreco til både små og store erhvervskunder.

Lomax er ligesom Lyreco totalforsynende til erhvervslivet inden for bl.a. kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, rengøring, firmagaver og forfriskninger. Lomax fungerer dermed også som one-stop-shop. Lomax sælger via sit websted lomax.dk til små og i begrænset omfang store erhvervskunder samt forbrugere. Lomax har også en enkelt fysisk butik.

Styrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 3. november 2022 kl. 12.

Bemærkninger sendes til:
Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
E-mail kfst@kfst.dk 

Mrk.: Fusion Lyreco/Lomax

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos fuldmægtig Kim Winther Starup, tlf. 4171 5234 eller e-mail kws@kfst.dk 

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.