Øvrige nyheder

Almindelig anmeldelse af Kingspan Insulation ApS' overtagelse af enekontrol over TreeTops Holding ApS

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til almindelig anmeldelse af Kingspan Insulation ApS' (herefter "Kingspan Insulation") erhvervelse af enekontrol over TreeTops Holding ApS (herefter "TreeTops").

Transaktionen er efter parternes opfattelse omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

TreeTops er et dansk selskab, der er aktiv inden for distribution af akustiske træbetonplader til loftsbeklædning, akustiske træpaneler til vægbeklædning, profiler til nedsænkede lofter, fibercement facadebeklædning, komposit hegnspaneler og komposit terrassebrædder. TreeTops markedsfører sine produkter under følgende brandnavne: FibroTech, Nordic Fibercement og Kirkedal. Treetops sælger sine produkter i 22 lande, herunder Danmark, Sverige, Tyskland, Østrig, Norge og Finland.

Kingspan Insulation er et fuldt ejet datterselskab af Kingspan Group Plc ("Kingspan"). Kingspan har produktions- og distributionsaktiviteter over hele verden. Kingspan er producent af en række produkter til byggebranchen. Kingspans primære aktiviteter omfatter produktion af isolerede paneler, isoleringsplader, lys- og luftløsninger, vand- og energiteknologi, data- og gulvteknologi samt tag- og vandtætningsløsninger. Kingspan ejer det spanske selskab, THU Perfil, S.L, som producerer og distribuerer profiler til nedsænkede lofter uden for Danmark. Kingspan ejer også Troldtekt A/S, som er en dansk producent og distributør af akustiske træbetonplader til loftsbeklædning. Troldtekt A/S distribuerer også profiler til nedsænkede lofter. Troldtekt A/S sælger sine produkter i 27 lande, herunder Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Storbritannien.

Styrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest onsdag den 2. november 2023 kl. 12.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

E-mail: kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion Kingspan/TreeTops.

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos fuldmægtig, Sinan Cenk Özcan, tlf. 4171 5146 eller e-mail: cenk@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.