Pressemeddelelse

Ny podcast giver råd til forbrugerne

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen lancerer podcasten ”Råd til forbrug”, som giver forbrugerne tips til deres hverdag. Allerede nu har vi offentliggjort episoder om bytte- og returret, køb af flybilletter samt planlægning af fester.

Fremover kan du lytte til myndighedernes gode forbrugerråd, mens du går en tur eller tager opvasken. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har netop lanceret podcasten ”Råd til forbrug”. Her finder forbrugerne gode råd og viden om regler og rettigheder. Indholdet bygger på seneste retspraksis samt Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens forbrugerrelaterede arbejde.

I hver episode deler en person med stor indsigt i forbrugerrelevant område ud af sin viden. Det kan være personer fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller personer fra andre myndigheder, da Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har til opgave at udarbejde forbrugerinformation på tværs af myndigheder.

Planen er, at ”Råd til forbrug” løbende offentliggør nye episoder, og foreløbig er tre episoder tilgængelige:

  • ”Bytte- og returret” med Susanne Aamann, kontorchef i Forbrugerpolitisk Center i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.
  • ”Køb af flybillet” med Lars Arent, leder af Forbruger Europa.
  • ”Årets fester” med Susanne Aamann, kontorchef i Forbrugerpolitisk Center i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Podcasten ”Råd til forbrug” finder du på de fleste podcastplatforme, hvor du også finder Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens anden podcast, ” Velfungerende markeder”. Siden 2017 har styrelsen i denne podcast udgivet over 50 episoder med viden og information om såvel forbruger-, konkurrence-, forsynings- og udbudsområdet.

For yderligere information

Kontakt kommunikationschef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Hanne Arentoft, på telefon 41 71 50 98.

Pressemeddelelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Når du tilmelder dig, vil du modtage alle pressemeddelelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, herunder om Konkurrencerådets afgørelser, analyser m.v.