Om os

Kontakt

Har du spørgsmål, eller er der noget, du mener, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen skal være opmærksom på, så er du velkommen til at kontakte os.

Adresse

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Telefon: 4171 5000
Mandag-torsdag kl. 9-16, fredag 9-15
Mail: kfst@kfst.dk
CVR: 10 29 48 19
EAN: 5798000018006

Vær opmærksom på, at ved opkald til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen sker det til mobiltakst. Vi ringer dig gerne op efterfølgende, hvis du ønsker det.

 

 

 

Presse

Pressehenvendelser til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen kan rettes til kommunikationschef Hanne Arentoft tlf. 4171 5098.

Kontakt dit konkurrencecenter

Du kan finde kontaktoplysningerne på en relevant medarbejder i et af konkurrencecentrene under Konkurrenceforhold/Kontakt.

Spørgsmål om forbrugerforhold?

Du kan finde gode råd og vejledning om forbrugerforhold på forbrug.dk, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen står bag. Her kan du også finde svar på, hvor du skal henvende dig, hvis du ønsker at klage. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen rådgiver ikke om forbrugerspørgsmål pr. e-mail.

Spørgsmål om udbud?

På bedreudbud.dk kan du få svar på spørgsmål om udbudsloven fra et hold af eksperter fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Har du spørgsmål til udbud.dk eller brug for vejledning for at kunne anvende udbud.dk, kan du kontakte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen pr. e-mail på udbud.dk@kfst.dk.

Webmaster

Kontakt webmaster på webmaster@kfst.dk.

Sådan behandler vi person- og firmaoplysninger

Vi er opmærksomme på at beskytte og forsvarligt behandle alle personlige oplysninger, som vi modtager. Læs også vores privatlivspolitik.

Sidst opdateret: 6. november 2023
Karteller

Hjælp os med at opspore karteller

Vi har brug for hjælp til at opspore overtrædelser af konkurrenceloven. Du kan ringe, sende e-mail eller bruge vores krypterede forbindelse til at skrive anonymt.
Kontakt vores efterforskningsafdeling