Presse

Abonnér på nyheder

Her kan du tilmelde dig nyheder fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Pressemeddelelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Når du tilmelder dig, vil du modtage alle pressemeddelelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, herunder om Konkurrencerådets afgørelser, analyser m.v.

Nyhedsbrev fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Abonnér på vores nyhedsbrev med fokus på konkurrenceområdet. Nyhedsbrevet giver dig relevant og nyttig viden om fx artikler, vejledninger og andre tiltag, der løbende foregår i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Nyhedsbrevet udkommer ca. 10 gange årligt.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.

Ved at klikke på ”Tilmeld” giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbreve/pressemeddelelser. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og opsige dit abonnement. Læs mere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens privatlivspolitik.


Nyt om betalingstjenester

Hvis du tilmelder dig holder vi dig opdateret med nyt inden for afgørelser, vejledninger og andre nyheder om betalingsmarkedet - det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.
Tilmeld dig "Nyt om betalingstjenester".

Nyt om udbud

Nyhedsbrev om vejledninger fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, nye regler på området samt nyheder om udbud og indkøb. Nyhedsbrevet er rettet mod indkøbere og andre udbudspraktikere.
Tilmeld dig "Nyt om udbud".

Vandnyt

Nyhedsbrevet Vandnyt er information fra Forsyningssekretariatet til vandselskaber og andre interesserede om prisreguleringen af vandsektoren. Tilmeld dig "Vandnyt".

Forbrug.dk

Forbrug.dk sender løbende pressemeddelelser og nyhedsbreve ud om aktuelle emner i medierne, afgørelser, gode råd til forbrugerne mv. Tilmeld dig forbrug.dk's nyheder.

Forbruger Europa

Forbruger Europa er det danske center i et europæisk netværk af forbrugercentre, der hjælper forbrugere ved køb over grænserne i EU. Forbruger Europa sender nyhedsbreve og pressemeddelelser ud om aktuelle emner. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er sekretariat for Forbruger Europa.
Tilmeld dig Forbruger Europas nyheder.

Forbrugerombudsmanden

Forbrugerombudsmanden fører blandt andet tilsyn med, at erhvervsdrivende overholder reglerne for markedsføring og udsender i den forbindelse løbende pressemeddelelser. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er sekretariat for Forbrugerombudsmanden.
Tilmeld dig Forbrugerombudsmandens nyheder.

Følg os på de sociale medier

Følg med i nyheder og offentliggørelser om alle styrelsens arbejdsområder via Facebook, LinkedIn og Twitter.

Følg os på sociale medier

 

Sidst opdateret: 16. februar 2021