Survey-panel

Bliv panelmedlem

Som panelmedlem har du mulighed for at præge regler og processer på udbudsområdet ved at dele din erfaring og viden om emner inden for offentlige udbud og indkøb. Vi sender højst 2-3 spørgeskemaundersøgelser ud om året, og det er frivilligt at svare.

Bliv panelmedlem

Din mening er vigtig

Som ordregiver, leverandør eller rådgiver er dine meninger og din viden vigtig for de undersøgelser, der foretages i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

 

Bliv fast panelmedlem og...

 

- Gør os klogere på udfordringerne ved offentlige udbud og indkøb

 

- Præg emnerne for vejledningsindsatsen og udviklingen af nye initiativer og ændringsforslag på udbudsområdet

 

- Få indsigt i emner og konklusioner fra styrelsens analyser

 

Tilmeld dig survey-panelet om udbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet: Nyt om udbud

I nyhedsbrevet orienterer styrelsen løbende om de nyeste vejledninger, udbudsregler, arrangementer om udbud og andre nyheder om udbud og indkøb.

Ofte stillede spørgsmål om survey-panelet

For at kvalificere dig til panelmedlem i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens survey-panel om udbud, skal du arbejde med offentlig udbud eller indkøb. Du kan f.eks. være ordregiver, leverandør eller rådgiver inden for udbudsområdet.

Det vil typisk tage omkring 10 minutter at besvare spørgeskemaerne. Selve fristen for din besvarelse vil fremgå af spørgeskemaet. Typisk vil der være en frist på 14 dage efter modtagelse.

De oplysninger, du giver ved tilmelding og i de efterfølgende undersøgelser, behandler Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen fortroligt og i overensstemmelse med gældende regler i EU’s databeskyttelsesforordning. Dine oplysninger bliver som udgangspunkt ikke udleveret eller brugt til andre formål.

Læs mere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens privatlivspolitik

https://www.kfst.dk/om-os/styrelsen-pa-nettet/privatlivspolitik/

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen bruger medlemsundersøgelserne til at indsamle meninger og viden fra ordregivere, leverandører og rådgivere om udbudsområdets processer og regler. Det kunne f.eks. være om oplevede barrierer eller udfordringer, når der udbydes en offentlig opgave.

Det indsamlede data vil blive anvendt i analyser, som kan danne grundlag for ny viden, nye politiske initiativer eller ændringsforslag på udbudsområdet.

Nej. I offentliggørelsen af resultater indgår hverken personrelaterede oplysninger eller enkeltvise besvarelser. Resultaterne fra vores medlemsundersøgelser offentliggøres kun på aggregeret niveau. Det er derfor aldrig muligt at identificere enkelte paneldeltagere. 

Du er velkommen til at skrive til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen på ok@kfst.dk, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens survey-panel om udbud.

 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dig panelet ved at klikke på det frameldelseslink, der fremgår nederst i de mails, du modtager fra os.